ures_800x800

PRO-SITE TORONYDARU

ÜTKÖZÉSGÁTLÓ RENDSZER

daru_1

Kizárólagos magyarországi képviselete vagyunk a francia SMIE cég által fejleszt és gyártott PRO SITE toronydaru ütközés gátló rendszernek.

A rendszer kifejlesztését az építési területeken telepített daruk használatával kapcsolatos fokozott munkabiztonsági és munkaszervezési igények tették indokolttá.

Az egyes darukra telepített érzékelők és jeladók segítségével az eszközöktől beérkező rádiójelek egy közös számítógépes rendszerben futnak össze.

Amennyiben a rendszer saját számításai szerint veszélyt érzékel, PRO SITE a darukezelő adott parancsát felülírva, megakadályozza a balesetet, letiltja a daru mozgását, lehetetlenné téve ezzel az ütközést.

A vezérlő központon keresztül a daruk manuálisan is távirányíthatók. A darukezelők a saját monitorukon követhetik az összes daru mozgását, a megrendelő pedig akár több periférikus kijelző egységen keresztül elemezheti, kiértékelheti a kapott adatokat.

Hatalmas előnye, hogy a telepített rendszer a biztonság legmagasabb fokán képes akár a földről vezérelve is működtetni az építési területen található toronydarukat és képes összeforgásukat megakadályozni.

Mindemellett folyamatosan szolgáltat adatokat a kihasználtságukról, hatékonyágukról, miközben monitorálja mozgásukat, emeléseiket, lehetővé téve a teljesítmények kiértékelését, hatékonyan támogatva így az építési terület logisztikusainak munkáját is.

Evotech Kft. vállalja a PRO SITE rendszer megtervezését, telepítését, programozását, üzemeltetését és igény szerinti szervizelését (szoftverfrissítés) is.

daru_1-2